Adtival Network - Review and Proof of Payment

Share:
Adtival Network is a Shortener URL (Shortener link) site that is not widely known by many people, this site runs programmed Shortener URL (Link Shortener) where the Adtival Network site has several features that might interest you to join this Shortener URL site. This URL Shortener was established in 2017 and this URL Shortener has paid a lot of its members to join the Adenerival Network Shortener Link. If you join this URL Shortener then you get the opportunity to make additional money from the Shortener URL program for $ 12.00 / 1,000 View / Click.

INFO
  • Network Type: CPC, CPM
  • Ads Format: Banner Ads
  • Minimum Payment: $ 5
  • Payment Lines: Paypal & Bank Transfers
  • Payment Time: Every time
  • Referral: 5%

FITURE
  • Link Shortener
  • Captcha
  • Statistics
  • Manage Link
  • Withdraw / Payments
  • Tools (Quick Link, Mass Shrinker, Full Page Script)
  • Referral
  • Invoices
  • Settings (Profile, Change password / Email)
  • Support
CONDITIONS / REQUIREMENTS AND POLICY
  • Do not click on the link yourself
  • Do not share links that are considered SPAM
  • You are not allowed to have more than 1 account
  • Do not use automatic visitors (bots)
  • Prohibited from placing links in other URL Shortener

PAYMENT / WITHDRAWAL
  • Paid up to $ 12.00 / 1,000 View / Click
  • Minimum withdrawal of $ 5
  • Withdrawals via Paypal & Bank Transfers
  • The fastest withdrawal process is only a few hours and no later than 7 days after the working day

REFERRALS
This URL shortener has a referral program of 5%, for this url shortener program of 5% is in our opinion just enough, because the CPM provided is very large. The way this program works is very easy, you just invite your friends to join and use this Url Shortener from your Referral link.

PROOF OF PAYMENT (OTHER)

11 comments:

  1. Replies
    1. Tentu saja gan,,
      masih aman kok ;)

      Delete
    2. Hati-hati bang saya withdraw $5 3 minggu di cancell tanpa ada alasan yang jelas, padahal sudah tanya admin lewat Whattsapp tapi ngga dijawab. Mending pikir-pikir dulu kalau mau pake Adtival.

      Delete
    3. Sa saya juga widraw tanggal 5 oktober tiba tiba di batalkan secara sepihak tampa ada penjelasan. Itu dapet ngumpulin 1 bulan 32$ pas di widraw gak bisa di cancel sumpah nyesek bangett udah tanya admin via wa gak ada penjelasan duhh

      Delete
    4. agan tidak melanggar tosnya kan? takutnya agan melanggar dan pantas di cancel.

      Delete
  2. Kenapa saat saya withdraw, masih pending hingga sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar gan, disana memang tidak bisa secepat yang anda inginkan, tapi saya masih menjamin kalau shortener adtival network masih membayar membernya.
      Jika sudah terbayarkan silahkan konfirmasih di kolom komentar ini ya gan.

      Buat Testi bagi pengunjung selanjutnya ;) Terima Kasih

      Delete
    2. Punyaku udah 3 minggu pending malah di cancell tanpa ada alasan yang jelas.

      Delete
    3. Sa saya juga widraw tanggal 5 oktober tiba tiba di batalkan secara sepihak tampa ada penjelasan. Itu dapet ngumpulin 1 bulan 32$ pas di widraw gak bisa di cancel sumpah nyesek bangett udah tanya admin via wa gak ada penjelasan duhh

      Delete
  3. bang kenapa short link yg saya bagikan tidak bisa di klik. domain kata kunci pas mau masuk ke captha nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih mudah menggunakan auto shortlink aja gan,, otomatis ganti domain kalau servernya ganti

      Delete